dijous, 17 de novembre del 2011

Presentació Ana



  • Em dic Ana Pitarch Badal
  • La meva adreça de correu és ana.pitarch@gmail.com
  • Ana
  • Actualment visc a Tortosa pel treball, encara que ma casa està a la ciutat de Castelló, i hi passo allí tots els caps de setmana.
  • Sóc diplomada en magisteri en especialitat musical i també tinc el títol professional d'oboè del conservatori de Castelló. Vaig acabar la carrera i vaig estar treballant més o menys uns 8 anys en acadèmies professionals de música a Castelló. Des de fa dos anys estic al cos de mestres com a funcionària de carrera. L'any passat vaig estar a l'escola Àngel Guimerà de El Vendrell, com a especialista de música. Va ser una experiència interessant amb un projecte molt ambiciós, com era (i és encara) el Cantània, una col·laboració entre totes les escoles del municipi. Allí vaig tenir la oportunitat de introduirme al món de les noves tecnologies aplicades a l'educació, ja que vaig fer prou cursets i a més teníem PDI a moltes classes. Aquest any estic a l'escola Ferreries de Tortosa, on també ens estàn instal·lant vàries PDI. Aquest any tinc la sort de tenir aula pròpia (l'any passat no en tenia), però no tinc PDI, encara així, al centre disposem de recursos i aules suficients per a poder disposar de PDI si faig la classe a l'aula ordinària o a la d'audiovisuals que tenim.
  • Actualment sóc estudiant de l´assignatura ”Recursos tecnològics en xarxa per al desenvolupament de la creativitat”, que forma part del Postgrau d'innovació i ús creatiu de les TIC a educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada