dimarts, 29 de novembre del 2011

Proposta didàctica amb recursos tecnològics en xarxa 2

Racons de Catalunya
Aquesta és una proposta relacionada amb la conservació del medi ambient i la modificació en els paisatges provocada per la humaniat en el paisatge. Podríem incloure aquesta activitat dins de la unitat dels Paisatges de Catalunya. Aquesta unitat vol despertatr la capacitat crítica dels alumens utilitats un element digital com és la càmera fotogràfica. 

Unitat didàctica

3 comentaris:

  1. Trobo que la temàtica es correcta i creativa però no he pogut accedir al desenvolupament de la unitat

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt la unitat. És molt original i resulta fresca en quant a temàtica. Tinc dubtes respecte al vocabulari que s'utilitza al material de greepeace, ja que pot resultar un tant dificultós per als alumnes.

    ResponElimina
  3. A mi també m'ha agradat. Penso igual que la Raquel: és original, perquè sovint pensem en TIC com a recursos amb l'ordinador però en realitat hi ha molts més aparells que s'utilitzen a la vida diària i també són noves tecnologies.

    L'únic que veig és que si els alumnes han de passar les fotos des de la càmera a l'ordinador i després les han de pujar a una pàgina, han de tenir unes instruccions molt pautades, perquè potser se'ls fa un poc difícil.

    ResponElimina