dilluns, 28 de novembre del 2011

Experiències d'integració 1

 Taller de vídeo

L’escola Torres Jonama de Palafrugell, ha programat uns tallers per a alumnes de 5è i 6è, dins el marc de la sisena hora.
Aquests tallers s’han estructurat en sis blocs amb dos tallers a cadascun. Un dels blocs és “Mitjans informàtics i visuals” i els dos tallers són : “Creació de llocs web” i “Vídeo: creació i muntatge”.

Aquesta experiència em sembla interessant ja que els alumnes treballen de forma cooperativa amb les TIC i també permet treballar aspecte de cinema i edició de vídeo senzill on poden fer aprenentage interdisciplinar. D'aquesta manera els alumnes utilitzen els diferents tipus de llenguatge, desenvolupen aspectes relacionats amb l'educaió visual i plàstica i inclús poden utilitzar les matemàtiques per fer algun càlcul o estimacions de temps,etc.

2 comentaris:

  1. Penso que es una idea interessant per com integra diferents continguts i disciplines. Considero que pot resultar molt atractiva i motivadora per l’alumnat.

    ResponElimina
  2. Sí, jo també trobo que és una experiència interessant. Un company meu que treballa a Valencia va emprendre a l'escola un projecte de creació de video, es pareixia molt a aquesta experiència perquè també aprenien com es feia el muntatge de les escenes, i va tenir un èxit fantàstic, perquè als nens i nenes tot això els agrada molt.

    ResponElimina