dimarts, 29 de novembre del 2011

Proposta didàctica amb recursos tecnològics en xarxa 4

Les TIC suposen una bona eina per treballar les intel.lengències múltiples. El procés complex de la fotosíntesi pot resultar molt atractiu introduït com una tasca d’aprenentatge on la creativitat passa per davant del contingut resultant més atractiu per els alumnes, afavorint l’assoliment dels objectius i el desenvolupament de les competències .


http://www.youtube.com/watch?v=1wFbc5gR6aw

graella activitat.doc



Actualització (sóc l'Ana): Paqui, crec que l'enllaç a la graella no funciona. Ara estava intentant dir-te algo pel xat de google docs, però no he pogut fer-t'ho saber. A veure si hi ha sort i pots llegir això, per a que funcioni has de modificar l'adreça d'enllaç ací al post i posar-li aquesta: https://docs.google.com/document/pub?id=15Ryl8Gy60jhWm6kvua_L5vIxb0Iu4k9jJ_JGnd4IOks


Abans no et funcionava perquè fins que el document no es fa públic no et donen l'adreça per a poder enllaçar-lo des de cap lloc. Prova a enllaçar-lo ara. L'enllaç ja l'he provat i sí que funciona.

1 comentari:

  1. No el conec bé, el programari del Windows Media Center. Per a què serveix? Fa una mena de còmic visual? o vídeos, potser?

    ResponElimina