dimarts, 29 de novembre del 2011

Proposta didàctica amb recursos tecnològics en xarxa 3


Aquesta proposta de programació preten fer una introducció a la història, tema que correspon al primer curs de cicle mitjà. Es tracta d'una visió molt senzilla del pas del temps i de mostrar als nens/es la importància que aquest té per a entendre els nostres propis trets d'identitat.

Proposta didàctica

4 comentaris:

  1. La temàtica sembla força interessant però no he pogut obrir el contingut de la proposta didàctica.

    ResponElimina
  2. També trobo correcte la proposta didàctica

    ResponElimina
  3. De del meu punt de vista el contingut de la webquest és una mica poc significatiu pels alumnes ja que trobar un conhunt de dades no sé fins a quin punt seria interessant. Pel que fa a la proposta didàctica em sembla correcte ja que hi ha varietat de recursos: power point, vídeo i webquest. El tema és adequat pel curs tot i que poder millor fer-ho a 4rt.

    ResponElimina
  4. Doncs jo trobo que com molt bé ha assenyalat, a 3r el que fan es prendre consciència del temps amb grans mesures (segles, décades) i per això crec que és molt encertada la proposta de l'arbre genealògic i de la línea del temps i la webquest, perquè així es motiven, s'interessen, pregunten a casa... els apropa més al concepte "històric" del pas del temps.

    Això sí, encara que el powerpoint per a introduir la història està molt bé (de fet el trobo fantàstic com a introducció, me l'he guardat i tot), potser per a 3r és un poc dens, el trobaria adient fins i tot per a 4t, que potser veuen més clarament la història en una visió més llunyana i entenen més bé el tema de les diferents etapes i la numeració romana.

    ResponElimina