dimecres, 30 de novembre del 2011

Conclusions 5

CONCLUSIÓ

  • Què destacaries del teu aprenentatge al llarg tota la Webquest? Per què?
Crec que el que més destacaría de la Webquest és el descobriment de la quantitat de recursos que hi ha a la xarxa, de tots els tipus. Encara que pareix una afirmació estranya, perquè em considero usuària habitual de diversos serveis a la xarxa, la sensació que m'ha fet buscar tants recursos i experiències m'ha fet adonar-me de la quantitat que em passo a voltes fent els meus propis recursos amb el programari de PDI o amb programari musical, quan a la xarxa moltes coses ja estàn fetes i a banda de poder aprofitar-les, em donen idees molt bones per a fer coses pròpies, idees que d'altra manera no tindria, o tardaría molt en tenir.
  • De què estàs més orgullós/sa? Per què?
Estic orgullosa de desenvoldre'm cada volta millor i amb més seguretat amb el tema de les webquest, caceres del tresor i en definitiva tots els aprenentatges que requereixen participació, perquè era un tema que em preocupava. Recorde que la primera volta que vaig veure una PDI vaig pensar "val, ja la sé utilitzar i està molt bé, però no és possible que no em vinga al cap ninguna activitat que no siga merament expositiva, amb aquest recurs...". Em faltaven recursos i cada volta veig més superada aquesta falta.

Ah! I també estic orgullosa de com ens ha quedat el blog i de les companyes que he tingut, que són unes xiques de categoria mundial, perquè han tingut molta paciència amb mi i amb els dies que no m'he pogut conectar.
  • Quin ha estat el major desafiament o dificultats que has tingut? Per què?
El major desafiament potser ha estat buscar recursos adients per a l'alumnat de 4t, perquè com que sóc de música i sempre he treballat d'especialista, no estic ben assabentada de quin és el temari ni el nivell de medi dels alumnes de primària (és un dels defectes que tenim, ens anem "desenganxant" de les altres matèries...).
  • Què és el que més t'ha costat? Per què?
El que més m'ha costat ha estat la unitat didàctica, perquè buscava una webquest adient per a alumnes d'aquest nivell. Encara així, crec que la webquest que he proposat jo és massa llarga, i no sé si sería possible fer-la en quatre sessions. Ja tinc l'experiència de fa dos anys quan vaig fer una webquest de música per a nens i nenes de 6è (amb la colaboració del mestre d'informàtica) i als pobres alumnes els hi va costar quasi 8 sessions quan jo pensava que potser amb 4 o 5 en tindrien prou. En fi, ara ho intento programar millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada