dijous, 24 de novembre del 2011

Audiovisuals a la xarxa 3

Vídeo: Èrase una vez el cuerpo humano. La digestión. Episodio 15 1/3
Aquest és un vídeo d'una serie de dibuixos anomenada Èrase una vez...El cuerpo humno que va ser creada per Albert Barillé difosa por Canal+ y France 3 a partir del 1987 amb la finalitat d'explicar de forma amena i simple diferents aspectes sobre l'anatomia humana, les enfermetats,etc.

Aquest recurs audiovisual mostra d'una manera molt clara el procés de la digestió una qüestió que es treballa al cicle mitjà per tal d'entendre Identificar les parts del cos que permeten el moviment, relacionar-les amb altres òrgans i comprendre el funcionament del cos humà des d’un sentit global i així relacionar la nutrició amb l’obtenció d’energia i el creixement.

2 comentaris:

  1. Em sembla un vídeo explicatiu, dinàmic i molt atractiu per els alumnes del nostre nivell. Aquests vídeos tenen una manera d'explicar les diferents temàtiques molt descriptiva i això fa que els nens la rebin d'una manera positiva.

    ResponElimina
  2. Aquesta col.lecció és molt bona, són vídeos molt simpàtics i educatius que s’adapten el nivell dels alumnes. M’agraden molt.

    ResponElimina