dimecres, 23 de novembre del 2011

Progamari multimèdia educatiu 3

Activitat: Els aliments. La nutrició i l'aparell digestiu.
Aquest Quadern fa un estudi dels aliments, el seu origen i els seus nutrients. A més tracta
l'alimentació sana i les parts de l' aparell digestiu, entre altres.

Crec que és adequat pel nivell ja que correspon a un dels contingut de l'apartat de Les persones i la salut medi de cicle mitjà del currículum:
-Identificació i justificació d’hàbits d’higiene, de descans, d’exercici físic i l’alimentació variada i equilibrada per a una vida saludable. Identificació de missatges i pràctiques que no afavoreixen el bon desenvolupament personal i la salut.

I també correspon al critèri d'avaluació:
-Identificar les parts del cos que permeten el moviment, relacionar-les amb altres òrgans i comprendre el funcionament del cos humà des d’un sentit global. Relacionar la nutrició amb l’obtenció d’energia i el creixement.


3 comentaris:

  1. Em sembla un quadern virtual molt asequible a l'àrea i al nivell que a més toca l'apartat de les funcions biològiques i també tot allò que fa referència al valor dels aliments.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord, m'ha paregut molt adequat al nivell. A més del que ha dit la Raquel, que treballa diverses vessants (no només la classificació, sinó també els bons hàbits), la forma del quadern (primer la explicació i després un seguit d'activitats) me pareix una forma d'exposar cada activitat molt clara i senzilla.

    ResponElimina
  3. També estic d'acord amb les companyes, és molt adequat i accesible l'àrea i nivell amb una estructura correcta i facilitadora de l'aprenentatge.

    ResponElimina